Køb direkte og få mange fordele 

Vores kunder elsker os - Se hvad de siger

Vi kjøper inn med utgivere, det sparer du både bryet med falske nøkler, Blackmarket nøkler og andre nettsteder som kjøper fra det svarte markedet.

JoyBuggy.no gjør utrolig mye for å sikre at varene du kjøper alltid kommer direkte fra utgiveren, gjør det oss har blitt den offisielle forhandleren av over 20 forskjellige merker. Samlet sett har vi over 2 000 produkter som er direkte fra utgiveren selv.

Når du kjøper på JoyBuggy, får du mange unike fordeler. De omfatter blant annet:

  • Kompetent støtte, alle dager i uken.
  • Sørg for at tastene alltid fungerer.
  • Vi løser alle våre support tilfeller på mindre enn 10 minutter (gjennomsnitt i de siste 4 månedene)
  • Kjøpsgaranti via Pricerunner

Ytterligere sikkerhet fra Pricerunner:

Når du handler hos oss, er du underlagt PriceRunner-kjøpsgarantien. Dermed er du garantert opptil 50.000 kroner hvis noe går galt i forbindelse med kjøpet. Kjøpsgarantien er gratis og gjelder alle medlemmer som er logget inn på PriceRunner.

Du kan fortsatt få kjøpet sikret gjennom kjøpsgarantien, selv om du ikke allerede er medlem av PriceRunner og har besøkt oss gjennom dem - bare registrer kjøpet ditt innen en time. Å bli medlem av PriceRunner koster ingenting, og tar bare noen få minutter! Registrer deg for å motta en PriceRunner Kjøpsgaranti

Hvis du vil at kjøpet skal være dekket av innkjøpsgarantien, må bestillingen rettes til deg personlig. Med kjøpsgarantien mottar du erstatning hvis et produkt er skadet, hvis et produkt mangler ved levering, hvis levering av varen mislykkes eller hvis varen er feil eller mangelfull.

PriceRunner kjøpsgaranti erstatter deg som kunde for både anskaffelses- og fraktkostnader og direkte økonomiske skader du har påført. Det gis ingen kompensasjon for tap av verdi, tapt inntekt eller andre direkte eller indirekte kostnader.

Besøk PriceRunner for å se de endelige vilkårene samt en liste over kategorier som er unntatt fra garantien.