• Ingen ventetid
  • 100% digital shop
  • 4,8 ved +400 anmeldelser
  • Officiel forhandler
  • Tjept kjop

For å laste ned Office-produktene, gå til Office.com (link nedenfor)
For å installere Office 2016 Pro Plus, bruk knappen som heter ''Aktiver Office 2016 Pro Plus

Aktiver Office gjennom Office.com

Nedenfor er veiviseren for å aktivere Office gjennom Office.com

Log inn på hjemmesiden, eller opprett en ny bruker

Forsikre deg om at du har:

• Din office-produktnøkkel (bestående av 25 tegn)
  • Nok plass tilgjengelig på datamaskinen, USB-stasjonen eller ekstern stasjon for nedlasting (ca. 4 MB)

Installasjonen:

1. Skriv inn produktnøkkelen i boksen på nettstedet. Trykk deretter "neste"
  2. Velg ønsket språk fra menyen, og trykk deretter "neste".
  3. Du er nå klar til å laste ned Office-filen fra Microsoft.